Werken bij Eijkelkamp

De ruim 80 medewerkers van Eijkelkamp Soil & Water bewijzen het dagelijks: werken en plezier hebben gaan heel goed samen. Op onze locatie in Giesbeek, combineren we de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van een breed assortiment aan producten. Apparatuur dat over de gehele wereld ingezet wordt voor bodem- en wateronderzoek. Universiteiten, ingenieursbureaus, waterschappen en lokale overheden zijn enkele voorbeelden uit onze klantenkring.

Vacatures

- Op dit moment hebben wij de vacature voor Sales Engineer m/v binnen Eijkelkamp Soil & Water
- Op dit moment hebben wij de vacature voor Direct Marketeer m/v binnen Eijkelkamp Soil & Water
- Op dit moment hebben wij de vacature voor Administratief medewerker m/v binnen Eijkelkamp Soil & Water

Open Sollicitaties

Is er momenteel geen vacature die aansluit op jouw wensen? Geen probleem, we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Belangrijke persoonskenmerken voor ons zijn eerlijkheid, enthousiasme en leergierigheid. Herken jij je in dit profiel, spreekt Eijkelkamp Soil & Water je aan en wil je in een dynamische omgeving aan de slag? Klim in de pen en stuur een open sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar Inge Eijkelkamp, .

Stage lopen bij Royal Eijkelkamp?

Bij Eijkelkamp Soil & Water beseffen we hoe belangrijk het is om als student praktijkervaring op te doen. Daarom bieden we volop mogelijkheden om stage te komen lopen op de Productie, Logistieke, Verkoop en Communicatie & Marketing afdeling.

We zijn een Erkend Leerbedrijf voor de volgende sectoren:
• KC-handel (Logistiek)
• VTL (Logistiek)
• Ecabo (Administratie/commercie)
• Kenteq (Metaal/Productie)

Interesse om bij ons stage te komen lopen? Neem contact op met Inge Eijkelkamp om te informeren naar de mogelijkheden ( / +31 313 880 200).

Afstuderen bij Royal Eijkelkamp?

Applied Research zoekt constant vernieuwing en innovatie binnen Royal Eijkelkamp. Een Applied Research project is pas geslaagd als er een doe- en denktank is gerealiseerd waar jonge, creatieve en enthousiaste studenten, onder leiding van projectcoördinator Marijgje Wijers, innovatieve oplossingen bedenken en uitwerken voor actuele vraagstukken binnen de organisatie.

Lees meer over Applied Research.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK