ISO-9001

Eijkelkamp Soil & Water is ISO-9001 gecertificeerd. Jaarlijks ondergaat het bedrijf een controle (audit) voor verlenging van het certificaat. In 1996 behaalde Eijkelkamp voor het eerst de ISO-9001 certificering.

ISO-9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Het wordt gebruikt om te beoordelen of een organisatie voldoet aan eisen van klanten, relevante wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. ISO-9001 wordt ook wel als volgt omschreven: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het. Met het certificaat bewijzen we dit.

De certificering is bij ons van toepassing op het ontwikkelen, produceren, inkopen en verkopen van apparatuur voor onderzoek van grond, water, plant, klimaat, reststoffen en landmeetkundige apparatuur. Verder op het geven van opleidingen op het gebied van milieu-onderzoek, cultuurtechniek en waterbeheer.

Download ISO-9001 certificaat

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK