Eijkelkamp Partners

Van Essen Instruments is wereldleider op het gebied van ontwikkeling en productie van grondwater en oppervlaktewater data technologie, waaronder de Diver water level logger.

Meer informatie over Van Essen Instruments producten
Ga naar de website van Van Essen Instruments

Aquaread biedt nauwkeurige apparatuur voor wetenschappelijk onderzoek van de waterkwaliteit met intuïtieve bediening. De multiparameter instrumenten voor waterkwaliteit zijn bruikbaar voor het testen van grondwater, oppervlaktewater en afvalwater. Ze zijn samengesteld uit sterk materiaal dat bestand is tegen zware omgevingsomstandigheden en alle soorten water..

Meer informatie over Aquaread producten
Ga naar de website van Aquaread

Sinds 2009 vertegenwoordigt Eijkelkamp Soil & Water het Duitse bedrijf NIVUS GmbH. NIVUS levert al decennia jaren ultrasone meettechniek voor stroomsnelheid- en niveaumetingen. Eijkelkamp Soil & Water levert meetgoten en handmatige sensoren voor het bepalen van de afvoer.

Meer informatie over NIVUS producten 
Ga naar nivus.com

Eijkelkamp Soil & Water is wereldwijd exclusief distributeur van de Grundfos MP1 pomp. De MP 1 is een monsternamepomp die wordt gebruikt voor het bewaken van de waterkwaliteit. Met de MP1 pomp verzamel je grondwatermonsters voor analyse om de exacte soort en mate van verontreiniging te bepalen.

Meer informatie over Grundfos MP 1 pomp.
Ga naar de website van Grundfos

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK