Royal Eijkelkamp genomineerd voor Familiebedrijven Award 2018

Royal Eijkelkamp is een van de genomineerden voor de Familiebedrijven Award 2018. Dit jaar meldden zich maar liefst 500 Nederlandse familiebedrijven aan voor deze prestigieuze prijs. Uit de aanmeldingen zijn uiteindelijk 10 Nederlandse familiebedrijven genomineerd.

De Stichting Familie Onderneming reikt ieder jaar de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend familiebedrijf uit Nederland. De Stichting Familie Onderneming is door ondernemer John Fentener van Vlissingen in 2012 opgericht. Doel van de stichting is om het Nederlandse familiebedrijf te ondersteunen. ABN AMRO en KPMG ondersteunen de stichting.

De genomineerde familiebedrijven moeten voldoen aan 8 criteria en de randvoorwaarde dat de onderneming een écht familiebedrijf is. Hiervoor wordt de definitie van de Europese Commissie aangehouden. Na het bepalen van een top 10, kiest een vakjury het winnende familiebedrijf.

Bekijk de website van de Familiebedrijven Award voor meer informatie.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK