Ontdek onze nieuwe apparatuur voor waterkwaliteit

Geschikt voor elke toepassing en elk budget

Het nieuwe, uitgebreide assortiment van Eijkelkamp Soil & Water biedt nauwkeurige apparatuur voor wetenschappelijk onderzoek van de waterkwaliteit met intuïtieve bediening. De multiparameter instrumenten voor waterkwaliteit zijn bruikbaar voor het testen van grondwater, oppervlaktewater en afvalwater. Ze zijn robuust en bestand tegen zware omgevingsomstandigheden en alle soorten water.

Project Europese Spelen

Eijkelkamp Soil & Water gaat de nieuwe apparatuur voor waterkwaliteit gebruiken voor het monitoren van de waterkwaliteit in het Boyuk Shor-meer, ten noorden van de stad waar de eerste Europese Spelen werden gehouden. Lees meer over dit waterkwaliteitsproject.

Kies de juiste set voor waterkwaliteit

Weet u niet precies welke apparatuur u nodig hebt? Maak dag gebruik van de online keuze hulp en we nemen contact met u op. Wilt u uw wensen met ons bespreken? Bel ons +31 313 880 200.

AquaPlus meetset, optische DO en EC

De AquaPlus sonde is een gecombineerde optische sensor voor opgeloste zuurstof, elektrische geleidbaarheid en temperatuur. Door de ingebouwde geleidbaarheidssensor kan de AquaPlus de meetwaarde van opgeloste zuurstof berekenen en automatisch schommelingen van het zoutgehalte in het water compenseren.

Meer informatie

Multiparameter AP-700 set

Met het AP-700 of AP-800 pakket beschikt u over de essentiële basis voor het monitoren van waterkwaliteit. Beide pakketten bieden u alles wat u nodig hebt voor het testen van water.

Meer informatie

Multiparameter AP-800 set

Met het AP-700 of AP-800 pakket beschikt u over de essentiële basis voor het monitoren van waterkwaliteit. Beide pakketten bieden u alles wat u nodig hebt voor het testen van water.

Meer informatie

Multiparameter AP-2000-D set

De AP-2000 is het kleine model van de geavanceerde draagbare multiparameter sondes voor watermonitoring. De sonde is voorzien van een aantal standaardsensoren, maar kan worden aangepast aan uw wensen zodat u meer sensoren kunt toevoegen.

Meer informatie

Multiparameter AP-5000 set

De AP-5000 is het grotere model van de geavanceerde draagbare multiparameter sondes voor watermonitoring. Net als het kleinere model is ook deze sonde voorzien van een aantal standaardsensoren, en zijn er mogelijkheden voor aanpassing van het apparaat aan uw wensen.

Meer informatie

Multiparameter AP-7000 set

De AP-7000 Aquaprobe is bedoeld voor langdurig gebruik en is voorzien van een centraal reinigingssysteem om de ingebouwde sensoren schoon te houden. Dit reduceert de gevolgen van de biologische aangroei die vaak voorkomt bij langdurig gebruik.

Meer informatie

Loggers

AquaLogger-2000

De AquaLogger-2000 is ontworpen voor gebruik in boorgaten van 2 inch en is geschikt voor data logging opafstand. Het apparaat is voorzien van programmeerbare 'triggers' om het loggen te versnellen als er snelle veranderingen optreden.

Meer informatie

AquaLogger-7000

AquaLogger-7000 voor data logging op afstand met de sondes AP-5000 en AP-7000. De AquaLogger-7000 voldoet aan IP67 en is ontworpen voor gebruik bovenin het boorgat.

Meer informatie

Meer informatie

Voor meer informatie, persoonlijk advies of het bestellen van onze nieuwe oplossingen voor waterkwaliteit kunt u contact opnemen met ons verkoopteam: of +31 313 880 200. De Eijkelkamp Webshop is altijd open.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK