Ontdek de nieuwe TD-Diver

Met gepaste trots introduceren we de nieuwe TD-Diver water level logger, de opvolger van de Mini-Diver. De nieuwe TD-Diver water level logger is een volledig nieuw ontwerp waarin meer dan 75 jaar ervaring in grondwatermonitoring wordt gecombineerd met de nieuwste technologie en onderdelen die momenteel verkrijgbaar zijn.

Focus op langdurige betrouwbaarheid en stabiliteit

Bij de ontwikkeling van de TD-Diver water level logger is de focus steeds blijven liggen op langdurige betrouwbaarheid en stabiliteit. De nieuwe TD-Diver water level logger is zwaarder dan zijn voorganger; dat maakt het eenvoudiger om hem probleemloos in een boorgat te laten zakken. Er is meer geheugen en processorcapaciteit toegevoegd waardoor compensatie en kalibratie van de druksensor zijn verbeterd. Dat geeft de TD-Diver water level logger de karakteristieken die de beste lineariteit, nauwkeurigheid en stabiliteit garanderen.

Verbeterde Baro-Diver

De prettig geprijsde Baro-Diver water level logger is eveneens uitgerust met de nieuwe en verbeterde technologie. Daardoor kunt u veranderingen in atmosferische druk nauwkeurig registreren.

  

Neem contact op met ons verkoopteam, per telefoon (+31 313 880 200) of per , als u meer informatie of een persoonlijk advies wilt over de nieuwe Diver water level loggers.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK