Nieuwsberichten


Helpt u de Bodem Denktank met uw ideeën?

Ongezonde bodems gezond maken en gezonde bodems gezond houden. Hoe doe je dat? Oud-minister Cees Veerman en Johan Bouma, emeritus hoogleraar Bodemkunde bij Wageningen University & Research, vragen zich dit af en hebben daarbij uw ideeën nodig.

Veerman is voorzitter van een denktank van de Europese Commissie die een visie opgesteld heeft met daarin doelen voor de komende 10 jaar. De focus van deze 'Missie voor Bodem, Gezondheid en Voedsel' ligt vooral op de bodem. Meer hierover vertellen Veerman en Bouma in een uitgebreide video.

BEKIJK VIDEO

U ontvangt deze e-mail omdat Royal Eijkelkamp is benaderd door de denktank om te helpen met het verzamelen van reacties uit de praktijk. Bouma en Veerman hechten naast het oordeel van wetenschappers namelijk ook veel waarde aan de input van boeren, tuinders en andere bodemgebruikers.

Bekijk daarom de video en beantwoord de vragen die worden gesteld aan het einde van het verhaal van Veerman en Bouma (vanaf minuut 32).

Royal Eijkelkamp, haar start-up Bodemliefde en initiatief InnoFields ondersteunen de denktank boodschap in woord en daad.

Alvast bedankt voor uw medewerking en mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, geef het aan ons door via .

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK