Ga voor schoon en veilig water. Meet blauwalg.

Als in het voorjaar en de zomer de dagen warmer worden, neemt de kans op ontwikkeling van blauwalgen toe. Groei van blauwalgen is een teken dat de waterkwaliteit afneemt. Blauwalgen zorgen bovendien voor overlast in bijvoorbeeld zwemwater doordat ze giftige stoffen afgeven en maagproblemen kunnen veroorzaken.

Zorg ervoor dat u weet of uw wateren blauwalgen bevatten door te meten met apparatuur van Eijkelkamp Soil & Water.

Voor iedereen een oplossing

Met ons uitgebreide assortiment aan apparatuur voor het handmatig en continu (via telemetrie) meten van waterkwaliteit, is er voor iedereen een geschikte meetoplossing. Al onze apparatuur is robuust en bestand tegen zware omgevingsomstandigheden en alle soorten water.

HANDMATIG METEN


Multiparameter AP-2000-D set

De AP-2000 is het kleine model van de geavanceerde draagbare multiparameter sondes voor watermonitoring. De sonde is voorzien van een aantal standaardsensoren, maar kan worden aangepast aan uw wensen zodat u meer sensoren kunt toevoegen.

Meer informatie

AlgaeTorch

Een gebruiksvriendelijk en draagbaar meetinstrument voor hoogwaardige metingen: aanzetten - onderdompelen - aflezen! De AlgaeTorch is ook verkrijgbaar in een volledige online versie.

Meer informatie

CONTINU METEN (TELEMETRISCH)


Multiparameter AP-7000 set

Met de AP-7000 meet u meerdere parameters voor waterkwaliteit, waaronder chlorofylgehalte. Bovendien is de probe voorzien van een centraal reinigingssysteem om de ingebouwde sensoren schoon te houden. 

Meer informatie

FluoroProbe III

De FluoroProbe III is een ideaal instrument voor een snelle analyse van chlorofylgehalte en algenklassen voor het verkrijgen van een diepteprofiel.

Meer informatie


Ontsluit data via telemetrie

Data van de AP-7000 set of FluoroProbe III heeft u op ieder gewenst moment tot uw beschikking als wij voor u de data telemetrisch ontsluiten via Eijkelkamp Smart Sensoring. Meer weten? Neem contact op met ons verkoopteam via +31 313 880 200 of .

Meer informatie

Weet u niet precies welke apparatuur u nodig hebt? Gebruik de online keuze hulp en we nemen contact met u op. Wilt u uw wensen met ons bespreken? Bel +31 313 880 200 of  ons verkoopteam.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK