Familiebedrijven in de Liemers

Royal Eijkelkamp speelt één van de hoofdrollen in het boek ‘Familiebedrijven in de Liemers.’ In dit unieke boek worden 15 bedrijven geportretteerd waarvan de historie meerdere generaties bestrijkt. Sjoerd Geurts van Geurts Media nam uitgebreid de tijd om de persoonlijke verhalen op papier vast te leggen. Het boek bevat romantische verhalen over de kracht van het fenomeen familiebedrijf, maar ook opvallende anekdotes en eerlijke ontboezemingen.

Royal Eijkelkamp
Een familiebedrijf dat vanaf het begin van de vorige eeuw begint als dorpsmederij is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererende groep bedrijven dat apparatuur ontwikkelt en levert voor bodem- en wateronderzoek. Een absoluut hoogtepunt vindt plaats in 2011 als Eijkelkamp Earth Sampling Group haar 100-jarig bestaan viert. Koningin Beatrix kent namelijk het predicaat Koninklijk toe aan Eijkelkamp. Een bijzonder moment in de rijke geschiedenis van het Giesbeekse familiebedrijf.

Nieuwsgierig geworden naar het vervolg? Bestel het boek ‘Familiebedrijven in de Liemers’ via . U kunt het boek ook kopen in de Liemerse boekhandel en in de landwinkel van Groenrijk Schouls in Zevenaar.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK