Eijkelkamp Soil & Water ondertekent Ambitie Nutriënten 2018

Op woensdag 5 oktober heeft het Nutrient Platform, waar Eijkelkamp Soil & Water deel van uitmaakt, de aftrap gegeven van haar actieplan Ambitie Nutriënten 2018. In dit actieplan formuleert het Nutrient Platform een aantal doelen die bijdragen aan een positief klimaat om de markt voor gerecyclede nutriënten zo snel mogelijk op te schalen. Staatssecretaris Sharon Dijksma leidde de ambitie in en gaf het officiële startschot door de ambitie, net als alle andere leden, te voorzien van een handtekening. De rijksoverheid, het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu, maakt samen met 34 partijen uit onder andere de voedingsmiddelenindustrie, landbouw, watersector, meststoffensector en afvalverwerking onderdeel uit van het Nutrient Platform

De staatssecretaris woonde de aftrap bij voorafgaand aan het Algemeen Overleg in de Tweede Kamer over het rijksbreed programma ‘Nederland Circulair in 2050’. In dit programma speelt ook het actieplan van het Nutrient Platform een rol om bij te dragen aan een circulaire, toekomstbestendige en duurzame nutriënten economie.

Download de pdf-file van de Ambitie Nutriënten 2018 en de Individuele ambities van de leden van het Nutrient Platform.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK