COVID-19

Beste Royal Eijkelkamp klanten en relaties,

Sinds wij in 1911 begonnen met het bedenken en ontwikkelen van oplossingen voor bodem- en water gerelateerde projecten hebben wij als bedrijf al heel wat meegemaakt en overwonnen. Op dit moment ondervinden wij samen met de hele wereld de effecten van COVID-19.

Wij willen u graag laten weten dat ons ervaren team zowel vanuit de hoofdkantoren in Giesbeek en Raleigh (US) als vanuit huis voor u aan het werk is. Momenteel zijn wij in staat om nieuwe orders binnen de gestelde termijnen te behandelen. Hierbij staat uiteraard de gezondheid van onze medewerkers op de eerste plaats.

Wij geloven dat je juist in moeilijke en onzekere tijden met elkaar in contact moet blijven. En met alle communicatiemiddelen van tegenwoordig is de wereld meer verbonden met elkaar dan ooit. Neem daarom, op welke manier dan ook, vandaag nog contact met ons op en laat weten waarmee wij u nu of in de toekomst kunnen helpen.

We horen graag van u hoe wij het verschil voor u kunnen blijven maken.

Stay safe en tot snel.

Huug Eijkelkamp & Royal Eijkelkamp Team

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK